Кравчук прокоментував порушення перемир'я на Донбасі

Читать на русском
Поодинокі провокації бойовиків в зоні ООС на Донбасі не стануть підставою для зриву мирного процесу.
фото сensor.net.ua.

Поодинокі провокації бойовиків в зоні ООС на Донбасі не стануть підставою для зриву мирного процесу.

Про це заявив глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук, передає пресслужба Офісу президента в неділю, 6 вересня.

Бойовики на 42-й день перемир'я відкрили прицільний вогонь, поранений боєць ООСНа Донбасі 6 вересня окупанти грубо порушили перемир'я і відкрили прицільний вогонь по позиціях ООС біля Красногоровки.

В ОПУ розповіли, що сьогодні в Києві відбулася розширена нарада керівництва української делегації в Тристоронній контактній групі.

У ньому взяли участь віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, міністр оборони Андрій Таран і представники Генштабу.

Нарада була присвячена заявам з боку ватажка так званої «ДНР» Дениса Пушиліна про погрози відкрити вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Горлівки 7 вересня.

Також на ній обговорили сьогоднішнє порушення перемир'я бойовиками, в результаті якого був поранений боєць ООС.

«Окремі провокації з боку ОРДЛО не можуть і не стануть підставою для зриву мирного процесу. Тобто, українська сторона робитиме все для того, щоб не допустити зриву перемир'я на Донбасі», - заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук.

Нагадаємо, на Донбасі в неділю, 6 вересня, окупанти грубо порушили перемир'я і відкрили прицільний вогонь по позиціях ООС біля Красногорівки. Був поранений один український військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: