Стало відоме ім'я загиблого військового на Донбасі

Читать на русском
У неділю, 6 вересня, на Донбасі загинув Тарас Кубійович, житель села Вільхівці, Городенківського району Івано-Франківської області.
Фото - штаб ООС.

У неділю, 6 вересня, на Донбасі загинув Тарас Кубійович, житель села Вільхівці, Городенківського району Івано-Франківської області.

Ім'я загиблого військовослужбовця повідомив голова Городенківського районного об'єднання учасників АТО Михайло Човганюк в Facebook.

Загиблий військовослужбовець неодноразово призивався на військову службу.

Які втрати були на фронті під час перемир’я в серпніПротягом місяця з початку перемир’я в зоні проведення ООС пішли з життя 6 українських військовослужбовців і 3 зазнали поранень.

Нагадаємо, 6 вересня окупанти зі стрілецької зброї відкрили вогонь по українських позиціях біля Причепилівки у Луганській області. Через обстріл український військовий отримав несумісне з життям поранення.

Крім того, учора проросійські бойовики з гранатомету прицільно обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Красногорівки, в результаті чого отримав поранення український військовий.

Раніше «Слово і діло» відстежило, скільки було загиблих, померлих та поранених українських військовослужбовців (бойові та небойові втрати) з початку перемир’я 27 липня по 30 серпня 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: