«Право на владу»: білоруський Майдан має відкритий фінал

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі 1 плюс 1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про події в Білорусі після президентських виборів.
Слово і діло

Сьогодні, 27 серпня, о 21.30 на телеканалі «1+1» стартує новий сезон «Право на владу». Після нетривалої літньої відпустки суспільно-політичне ток-шоу повернеться з резонансними та важливими питаннями, які стоятимуть на порядку денному для всієї країни.

Темою першого випуску «Право на владу» стане «Білоруський майдан: відкритий фінал». Ведуча шоу Наталія Мосейчук та журналісти, політики, експерти обговорюватимуть масові протести в Білорусі, які вже третій тиждень відбуваються у всій країні після президентських виборів 9 серпня. Громадяни сусідньої держави обурені сумнівною перемогою Олександра Лукашенка на виборах, які не визнала західна половина світу.

Що відбувається у відносинах між Києвом та Мінськом, якою буде розв’язка подій у Білорусі та чим це може обернутися для України – відповіді на ці питання шукатимуть під час прямого ефіру ток-шоу.

До студії запрошені міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, глава української делегації у ТКГ у Мінську, президент України (1991-1994) Леонід Кравчук, голова депутатської групи «За Майбутнє» Ігор Палиця, ексголова Служби зовнішньої розвідки України Віктор Гвоздь, народний депутат від фракції партії ВО «Батьківщина» Сергій Власенко, білоруська журналістка Тетяна Мартинова та інші.

Зйомки нового сезону проходитимуть з дотриманням усіх карантинних заходів безпеки. Прямі ефіри, як і раніше, відбуватимуться без глядачів у залі.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Хто визнав вибори в Білорусі, а хто – ні, можна подивитись на інфографіці «Слово і діло».

Також ми писали, що білоруси зможуть в’їхати до України, незважаючи на карантинні заборони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: