День Незалежності в Києві: на вулиці вийшли 4 тисячі поліцейських

Читать на русском

У понеділок, 24 серпня, Київ патрулюють 4 тисячі поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії.

У понеділок, 24 серпня, Київ патрулюють 4 тисячі поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії. Такі заходи прийняті з нагоди Дня незалежності України.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

«На заходах з нагоди Дня незалежності в Києві працюватимуть 200 співробітників поліції діалогу. У цілому за порядком в Києві стежитимуть понад 4000 поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії. Також будуть залучені представники ДСНС та СБУ», - йдеться в повідомленні.

29 років незалежності: зміни в Україні в цифрах і графікахЯк за часів незалежності України змінювалися курс долара, основні ціни, ВВП, розмір зарплати, народжуваність та інші показники.

У МВС зазначають, що основним завданням правоохоронців, які в посиленому режимі несуть службу, є запобігання правопорушенням і забезпечення безпеки учасників заходів.

День незалежності: Україна у фактах і цифрахСлово і Діло

Нагадаємо, 24 серпня українці святкують День Незалежності. Цього року через пандемію коронавірусу День незалежності не буде відзначатися традиційним парадом і концертами. Також головні урочистості проводяться не на Майдані, а на Софійській і Михайлівській площах. Початок заходів о 09:00.

Також відзначимо, світові лідери привітали Україну з Днем Незалежності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: