Голова МЗС Німеччини відвідає Україну на День Незалежності

Читать на русском
Міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас прилетить до Києва з робочим візитом на День Незалежності України в понеділок, 24 серпня.
flickr.com/spdde

Міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас прилетить до Києва з робочим візитом на День Незалежності України в понеділок, 24 серпня.

Він проведе переговори з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Про це повідомляє пресслужба МЗС України.

Кулеба і Хайко обговорять питання взаємодії України і Німеччини з метою відновлення суверенітету і територіальної цілісності України внаслідок агресії Росії.

День Незалежності без параду: чи потрібні публічні заходи під час карантинуВ умовах карантину можна знайти рішення для параду техніки, але не відмовлятися від заходів, які важливі як в умовах війни, так і для оборонного експорту країни, вважає експерт.

«Міністри позначать спільні кроки в нормандському форматі для досягнення прогресу в мирному врегулюванні ситуації в Донбасі», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Кулеба і Маас також обговорять практичні заходи щодо зміцнення українсько-німецького співробітництва і взаємодії між зовнішньополітичними відомствами. Особливу увагу буде сфокусовано на питаннях європейської та євроатлантичної інтеграції України, у т.ч. з урахуванням головування Німеччини в ЄС.

Раніше Франція і Німеччина готові надати допомогу в лікуванні Навальному.

Також нагадаємо, в МЗС України відреагували на слова Лукашенка про організаторів протестів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: