Поліція Києва посилює патрульні наряди до Дня Незалежності

Читать на русском
Поліція Києва з п'ятниці, 21 серпня, посилить патрульні наряди в місцях запланованих заходів до Дня Незалежності.

Поліція Києва з п'ятниці, 21 серпня, посилить патрульні наряди в місцях запланованих заходів до Дня Незалежності. Особовий склад поліції готовий до виконання завдань із забезпечення правопорядку в Києві.

Про це заявив керівник поліції Києва Андрій Крищенко під час наради в Міністерстві внутрішніх справ.

29 років незалежності: зміни в Україні в цифрах і графікахЯк за часів незалежності України змінювалися курс долара, основні ціни, ВВП, розмір зарплати, народжуваність та інші показники.

«До несення служби для профілактики скоєння правопорушень, зокрема кишенькових крадіжок, також будуть залучені оперативні підрозділи», - додав Крищенко.

Крім того, в Нацполіції розповіли, що під час масових заходів у столиці та інших містах країни будуть працювати поліцейські намети, де учасники акцій зможуть отримати необхідну допомогу.

Нагадаємо, в центрі Києва на День Незалежності обмежать рух усіх видів транспорту. Також на вулицях чергуватимуть евакуатори та спецтехніка.

Відзначимо, Україна святкує 29-ту річницю незалежності.

Щоб зрозуміти, як держава трансформувалася за ці роки, «Слово і діло» зібрало динаміку змін основних показників соціально-економічного розвитку України: ВПП, курс долара, ключові ціни, зарплати, демографічну ситуацію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: