Своїх не залишаємо, готові віддати тисячу за одного – Зеленський

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не віддасть нікому «своє щастя і території», а також не залишить своїх громадян.
Скриншот

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не віддасть нікому «своє щастя і території», а також не залишить своїх громадян.

Про це глава держави сказав під час святкової промови в Києві з нагоди Дня Незалежності, передає кореспондент РБК-Україна.

День Незалежності без параду: чи потрібні публічні заходи під час карантинуВ умовах карантину можна знайти рішення для параду техніки, але не відмовлятися від заходів, які важливі як в умовах війни, так і для оборонного експорту країни, вважає експерт.

«Ні своє щастя, ні свої території ми нікому не віддамо... Для нас немає значення це 133 полонених Кремля, 24 моряків, або 45 українців в Ухані або 11 загиблих під час авіакатастрофи, на жаль. За одного розвідника ми готові віддати тисячу наших, тому що Україна своїх не залишає», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, 24 серпня українці святкують День Незалежності. Цього року через пандемію коронавірусу День Незалежності не буде відзначатися традиційним парадом і концертами. Також головні урочистості проводяться не на Майдані, а на Софійській і Михайлівській площах. Початок заходів о 09:00.

Також відзначимо, світові лідери привітали Україну з Днем Незалежності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: