Тихановська закликала продовжувати страйки та озвучила головні цілі – відео

Читать на русском

Опонентка чинної влади в Білорусі Світлана Тихановська випустила звернення до робітників білоруських підприємств, в якому закликала продовжувати страйки.
facebook.com

Опонентка чинної влади в Білорусі Світлана Тихановська випустила звернення до робітників білоруських підприємств, в якому закликала продовжувати страйки.

Про це вона заявила у відеозверненні.

За словами Тихановської, майбутнє Білорусі залежить зараз від єдності та рішучості білорусів.

«Тому я прошу вас - продовжуйте і розширюйте страйки. Не ведіться на залякування. Об'єднуйтеся. Ми змусимо владу, котра сховалась у своїх палацах, почути наші голоси, які вона у нас вкрала», - заявила вона.

Победим режим вместе. Забастовка продолжается | Светлана ТихановскаяСтрана для жизни

Також Тихановська назвала мету страйків.

«Наші цілі прості - припинити насильство, звільнити політичних в'язнів, провести прозорі, вільні та чесні вибори. Разом ми сила. Сила, перед якою не встоїть жодна диктатура. Пам'ятайте, тільки разом ми зможемо побудувати країну для життя», - заявила вона.

Відзначимо, Координаційна рада опозиції Білорусі почала своє формування 15 серпня. Основою Координаційної ради став штаб кандидата в президенти Світлани Тихановської, до якого приєдналися її прихильники та інші опозиціонери. Мета Координаційної ради - мирна передача влади.

Також нагадаємо, 20 серпня генпрокуратура Білорусі порушила кримінальну справу проти Координаційної ради опозиції за статтею 361 Кримінального кодексу Білорусі «захоплення влади».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: