Голова МЗС Білорусі заявив про погрози родині

Читать на русском
За словами голови МЗС РБ, демократією тут не пахне, тут смердить погромами і розправами. Він також висловив думку, що через протести Білорусь відкинута на багато років назад.
Фото: zviestki.com

Родині міністра закордонних справ Білорусі Володимира Макеєва надходять погрози.

Про це він написав у зверненні до співробітників дипломатичної служби країни, повідомило видання Ліга.

«Підло анонімно тиснуть, в тому числі на малолітніх дітей. За ці сльози мого одинадцятирічного сина я готовий перегризти горло», - заявив міністр.

Він не уточнив, хто саме йому погрожує.

За словами голови МЗС РБ, «демократією тут не пахне, тут смердить погромами та розправами». Він так само висловив думку, що через протести Білорусь відкинута на багато років назад.

Протести в Білорусі: чи втримається Лукашенко при владіІснує три базових сценарії, за якими будуть розгортатися події в Білорусі, однак в будь-якому разі відбудуться перевибори, вважає експерт.

«Зміни потрібні, цього ніхто не заперечує. Але ж не ціною громадянського протистояння або революцій», - заявив міністр.

Він закликав білоруських дипломатів «ніколи не слідувати сліпо за масами».

Раніше посол Білорусі в Словаччині Ігор Лещеня підтримав вимоги мітингувальників. Він записав відеозвернення, в якому заявив, що шокований від повідомлень про тортури і побиття беззахисних громадян під час придушення протестів.

Відзначимо, 15 серпня штаб кандидата в президенти Світлани Тихановської почав формування Координаційну раду. Вона покликана обговорювати та розробляти безпечні й стабільні механізми забезпечення передачі влади. До складу Ради увійшли близько ста осіб.

Раніше опонент президента Білорусі на виборах Світлана Тихановська записала відеозвернення до лідерів Євросоюзу, в якому назвала минулі вибори нечесними, непрозорими і сфальсифікованими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: