Зеленський підписав закон про підтримку кіновиробництва

Читать на русском
Таким чином закон полегшує податкове навантаження на виробників відеоконтенту. Закон набуває чинності з дня, наступного за днем ​​його опублікування.
фото ОПУ

Глава держави Володимир Зеленський підписав закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки та підвищення міжнародної конкурентоспроможності галузі відео - і кіновиробництва» № 821-IX.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента у вівторок, 11 серпня.

Зокрема, закон полегшить податкове навантаження на виробників відеоконтенту.

Держкіно: як в Україні підтримують українського та зарубіжного кіновиробникаУкраїнські кінематографісти отримують держпідтримку авансом, а іноземці можуть розраховувати на компенсацію після зйомок.

«Закон вносить зміни та доповнення до пункту 186.3 ст. 186 Податкового кодексу, яким звільняється від оподаткування ПДВ в Україні експорт послуг з виробництва та компонування відео-, кіно-, анімаційних (мультиплікаційних) фільмів, телевізійних програм, рекламних роликів, Фоторекламних матеріалів, комп'ютерної графіки», - йдеться в повідомленні.

Таким чином закон полегшує податкове навантаження на виробників відеоконтенту. Закон набуває чинності з дня, наступного за днем ​​його опублікування.

Раніше Зеленський підписав закон про легалізацію казино.

Також нагадаємо, Зеленський підписав закон про «зелену» енергетику.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: