Протести в Білорусі: госпіталізовано майже 100 осіб

Читать на русском
В результаті зіткнень під час протестів в Білорусі було госпіталізовано близько 40 співробітників МВС і понад 50 активістів.
epa european pressphoto agency

В результаті зіткнень під час протестів в Білорусі було госпіталізовано близько 40 співробітників МВС і понад 50 активістів.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Володимир Каранік.

«На цей момент на лікуванні перебувають близько 40 співробітників МВС і понад 50 учасників вуличних акцій. Стан усіх оцінюється як стабільний», - сказав він.

За словами міністра, обійшлося без загиблих.

«Вчора ж із представниками МВС проводилося спільне розслідування, звідки з'явилася ця інформація (про загиблого громадянина)», - продовжив він.

З'ясувалося, що 35-річний житель Мінська, раніше судимий за хуліганство, намагався на ходу застрибнути на один зі спецавтомобілів МВС.

Глава МОЗ додав, що чоловік перебував у нетверезому стані і зірвався з машини, після чого був доставлений в лікарню швидкої медичної допомоги.

«Тому ще раз хочу повідомити, що під час вчорашніх вуличних акцій загиблих немає. Але є привід задуматися про свою безпеку і здоров'я», - підкреслив Каранік.

Нагадаємо, інформація про загиблого під час учорашніх протестів у Білорусі не підтвердилася. Побитий силовиками Євген Заїчкін вже готується до виписки з лікарні.

Також стало відомо, що сьогодні ввечері в Білорусі анонсували нову акцію протесту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: