Зеленський анонсував будівництво «мультилікарень»

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський анонсував зведення мультилікарень у декількох регіонах України в рамках програми Велике будівництво.
Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський анонсував зведення «мультилікарень» у декількох регіонах України в рамках програми «Велике будівництво».

Про це він повідомив під час відвідування «Охматдиту» з нагоди відкриття другої черги нового корпусу.

Що обіцяє зробити президент Володимир Зеленський у 2020 роціЗнизити ціни в платіжках за опалення, надати житло 15 сім’ям переселенців, добудувати лікувальний корпус Охматдиту та звести кілька мостів у наступному році пообіцяв Зеленський.

Зокрема, глава держави зазначив, що однієї лікарні «Охматдит» недостатньо для забезпечення якісного медичного обслуговування.

«Програма «Велике будівництво» - це не про дороги, а про те, що ми будуємо Україну. Важлива частина цієї програми - мультилікарні, які ми хочемо побудувати в п'яти-шести регіонах України, де буде все», - заявив Зеленський.

Нагадаємо, у квітні цього року Зеленський заявляв, що новий корпус дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» відкриють 1 червня - до Дня захисту дітей.

Однак відкриття нового корпусу дитячої клініки Охматдит, заплановане на 1 червня, довелося відтермінувати через пандемію коронавірусу.

Як відомо, у грудні минулого року парламент направив 200 млн грн з держбюджету-2019 на будівництво лікарні «Охматдиту».

Однією з обіцянок Володимира Зеленського на 2020 рік було добудувати лікувальний корпус «Охматдиту» – докладніше на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: