Відкриття нового корпусу Охматдиту відклали

Читать на русском
Відкриття нового корпусу дитячої клініки Охматдит, заплановане на 1 червня, довелося відкласти через пандемію коронавірусу.

Відкриття нового корпусу дитячої клініки Охматдит, заплановане на 1 червня, довелося відкласти через пандемію коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента за підсумками наради в суботу, 30 травня.

Що обіцяє зробити президент Володимир Зеленський у 2020 роціЗнизити ціни в платіжках за опалення, надати житло 15 сім’ям переселенців, добудувати лікувальний корпус Охматдиту та звести кілька мостів у наступному році пообіцяв Зеленський.

Як повідомляється, в корпусі вже закінчили основні будівельні роботи.

«Ми обіцяли відділення в червні. Розуміємо - коронавірус і тут зіпсував нам плани. Однак потрібно сучасне відділення Охматдиту відкрити влітку», - повідомив президент Володимир Зеленський.

Президенту повідомили, що Національна служба здоров'я України уклала договори з усіма лікарнями, і тепер медики отримають зарплати і надбавки за роботу по боротьбі з коронавірусною інфекцією. Договори не укладені лише з декількома медустановами, які зараз не працюють, тому що знаходяться в стадії ремонту.

Нагадаємо, в квітні цього року Зеленський заявляв, що новий корпус дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» відкриють 1 червня - до Дня захисту дітей.

Як відомо, у грудні минулого року парламент направив 200 млн грн з держбюджету-2019 на будівництво лікарні «Охматдиту».

Однією з обіцянок Володимира Зеленського на 2020 рік було добудувати лікувальний корпус «Охматдиту» – докладніше на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: