МОЗ направить аудит в «Охматдит»

Читать на русском
Міністерство охорони здоров’я направить аудит до лікарні Охматдит, державного підприємства Медичні закупівлі і в Центр ендокринної системи.

У середу, 25 вересня, Міністерство охорони здоров’я направить аудит до лікарні «Охматдит», державного підприємства «Медичні закупівлі» і в Центр ендокринної системи.

Про це написала у Facebook міністр Зоряна Скалецька.

Аудит установ і підприємств: кого перевіряли та які обсяги порушень знайшлиРахункова палата останні п'ять років щорічно проводила аудит близько 200 компаній і установ, знайшли порушень на мільярди гривень.

Проведення аудиту анонсувала напередодні очільниця МОЗ. За словами Скалецької, її команда прийняла рішення про аудит усіх співробітників МОЗ. Вона наголосила, що не збирається згортати реформи в сфері охорони здоров’я.

Нагадаємо, в Україні найближчим часом проведуть аудит Міністерства охорони здоров'я, Київської міської адміністрації, «Укроборонпрому», Національного інституту раку, Служби безпеки України та інших відомств і компаній. Після зміни влади нові керівники хочуть перевірити, наскільки ефективно використовували бюджетні кошти їх попередники. Або ж причиною аудиту стали корупційні скандали. «Слово і Діло» пропонує подивитися, де в 2014-2018 роках проводила аудит Рахункова палата, і якими були обсяги порушень.

Також нагадаємо, що чиновники з року в рік відкладали обіцянку щодо завершення будівництва нового корпусу дитячої лікарні «Охмадит».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: