У Кабміні не задоволені стартом проєкту «Велике будівництво»

Читать на русском
Експерти Міністерства розвитку громад і територій України перевірили в двох областях 10 об'єктів проекту Велике будівництво. Результати аудиту виявилися не дуже позитивні.

Експерти Міністерства розвитку громад і територій України перевірили в двох областях 10 об'єктів проєкту «Велике будівництво». Результати аудиту виявилися не дуже позитивні.

Про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов у Facebook.

«Міністерством розвитку громад і територій України створено спеціальну інспекційну групу, яка минулого тижня провела перевірку десяти об'єктів програми «Велике будівництво» у двох областях. Перші результати не дуже позитивні», - написав Чернишов.

Оцінка проводилася за такими критеріями, як відповідність державним будівельним нормам, зокрема в частині безпеки експлуатації, інклюзивності та стандартам розвитку соціальної інфраструктури. Ще оцінювалося дотримання термінів закінчення будівельних робіт і запланованих дат відкриття.

Міністр також зазначив, що якість і терміни виконання будівельних робіт у кожній області стануть основою для оцінки ефективності очільників обладміністрацій.

Він зазначив, що якість побудованих і реконструйованих об'єктів і терміни виконання робіт повинні бути під жорстким контролем.

Нагадаємо, про старт «Великого будівництва» в Україні повідомлялося в березні 2020 року.

Також стало відомо, що програма «Велике будівництво» може бути розширена зведенням студентських гуртожитків в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: