Велике будівництво в Україні вже почалося – Гончарук

Читать на русском
В Україні стартував масштабний проєкт президента під назвою Велике будівництво. Він включає зведення доріг і сотень соціальних інфраструктурних об'єктів.

В Україні з приходом весни на сотнях об'єктах одночасно стартували будівельні роботи в рамках проєкту «Велике будівництво».

Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час брифінгу в понеділок, 2 березня.

«За зиму ми підготували велику кількість проєктів, які сьогодні почали будуватися. Тепла погода сприяла тому, що ми готові до запуску «Великого будівництва», яке анонсували ще восени», – сказав прем'єр.

«Укрзалізниця» анонсувала будівництво євроколіїУЗ планує побудувати євроколію, щоб пасажири зі Львова могли без пересадок добиратися поїздом в європейські країни.

Гончарук уточнив, що будівництво запустили на понад 300 об'єктах.

«Ми провели нараду, присвячену цьому великому проєкту, і я можу констатувати, що вже почалися одночасно будівельні роботи на понад 300 об'єктах», – сказав він.

Гончарук нагадав, що проєкт «Велике будівництво» – це ініціатива президента Володимира Зеленського. Документ передбачає зведення 4 тисяч кілометрів доріг у всіх куточках України, а також сотень соціальних інфраструктурних об'єктів – 100 шкіл, 100 дитячих садків, 100 стадіонів і 200 прийомних відділень у лікарнях.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу Гончарук також прокоментував чутки про свою відставку.

Раніше в Кабміні розповіли про реформу будівельної галузі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: