Суддя Вовк заперечує отримання підозри

Читать на русском
Глава Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) Павло Вовк заявив, що підозри йому ніхто не вручав.

Глава Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) Павло Вовк заявив, що підозри йому ніхто не вручав. Обшуки в суді 17 липня він назвав тиском на суд і на нього особисто.

Про це Вовк написав на своїй сторінці в Facebook.

«Мені ніхто не вручав ніяких підозр. Я зараз перебуваю у відпустці, по завершенню якої правовим шляхом і в порядку передбачених законом буду доводити свою правоту», - написав він.

Суддя зазначив, що, попри тиск, у відставку йти не має наміру.

«Обшуки, санкціоновані районним судом міста Кіровограда, і так звані нові підозри, - не що інше, як бажання окремих одіозних персонажів показати хоч якусь «ефективність» і створити фон для вереску «активістів» про необхідність термінової судової реформи по їхнім лекала і тиску таким чином на владу. Водночас, обшук в суді я розцінюю, як чергову спробу тиску на ОАСК і мене особисто. Але я у відставку не піду», - написав Вовк.

Нагадаємо, 26 липня НАБУ проводило обшуки в Окружному адмінсуді Києва. Також в ГПУ розкрили деталі слідства, в рамках якого проходили обшуки в суді. Пізніше, Вовку вручили підозру. Директор НАБУ Артем Ситник навіть просив цю справу передати детективам, проте колишній генеральний прокурор Юрій Луценко відмовив.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: