У Кіровоградській області почався ремонт дороги Кропивницький – Кривий Ріг

Читать на русском
У Кіровоградській області розпочався ремонт автодороги Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг. Роботи проводяться в рамках національної програми Велике будівництво.

В Кіровоградській області розпочався ремонт автодороги Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг. Роботи проводяться в рамках національної програми «Велике будівництво».

Про це повідомив радник голови «Укравтодору» Юрій Голик на своїй сторінці у Facebook.

«Велике будівництво»: як змінилося фінансування в бюджеті-2020Зміни в бюджеті на 2020 рік не торкнулися розвитку дорожньої інфраструктури в рамках Великого будівництва.

«Цьогоріч буде відремонтовано щонайменше 105 кілометрів цієї траси в Кіровоградській і Дніпропетровській областях», – написав він.

Голик також зазначає, що траса вважається однією з найгірших в Україні.

Нагадаємо, у 2020 році на будівництво та ремонт доріг в Україні передбачено рекордне фінансування – близько 100 млрд грн або 10% держбюджету.

З 1 березня стартувала програма «Велике будівництво», яка передбачає капітальний ремонт або спорудження доріг та інфраструктурних об'єктів у всій країні.

Програмі не завадив навіть карантин через коронавірус: президент Володимир Зеленський заявив, що реалізація проєкту повинна бути продовжена, але з дотриманням усіх заходів безпеки працівників. 13 квітня Верховна рада схвалила зміни до державного бюджету на 2020 рік. «Слово і діло» пропонує подивитися, як тепер змінилося фінансування «Великого будівництва».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: