Набув чинності закон про перерозподіл фінансування на ремонт доріг

Читать на русском
Документ вносить зміни до закону про державний бюджет на поточний рік щодо зменшення обсягу видатків з Державного дорожнього фонду на поліпшення стану автомобільної дороги М-15 Одеса - Рені.

У п'ятницю, 18 жовтня, набув чинності закон «Про внесення змін до закону «Про державний бюджет України на 2019 рік». Документом передбачається перерозподіл фінансування на ремонт доріг.

Про це інформує сайт парламенту.

17 жовтня закон був опублікований у виданні «Голос України».

Документ вносить зміни до закону про державний бюджет на поточний рік щодо зменшення обсягу видатків з Державного дорожнього фонду на поліпшення стану автомобільної дороги М-15 Одеса - Рені та на розвиток автомобільних доріг загального користування державного значення за маршрутом Північний об'їзд міста Рівне, які передбачено розподілити за цим напрямком, як виняток із положень пункту 1 частини третьої і частини п'ятої статті 242 Бюджетного кодексу України.

«Передбачено також внесення змін у додаток 3 до закону «Про державний бюджет України на 2019» щодо зменшення витрат на 976 508,3 тис. грн за бюджетною програмою «Поліпшення стану автомобільної дороги М 15 Одеса - Рені» і на 190 000,0 тис. грн за бюджетною програмою «Розвиток автомобільних доріг загального користування державного значення за маршрутом Північний об'їзд міста Рівне» і збільшення їх на суму 1166 508,3 тис. грн за бюджетною програмою «Розвиток мережі і утримання автомобільних доріг загального користування державного значення», - йдеться в пояснювальній записці.

Нагадаємо, 2 жовтня Верховна рада підтримала за основу та в цілому законопроект №2039.

Відзначимо, 17 жовтня депутати схвалили законопроект про аудит безпеки доріг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: