До Конгресу внесені пропозиції про санкції щодо «Північного потоку-2»

Читать на русском
Конгресмени США внесли в Палату представників Конгресу законопроект про розширення санкцій проти російського проекту Північний потік-2.

Конгресмени США внесли в Палату представників Конгресу законопроект про розширення санкцій проти російського проекту «Північний потік-2».

Про це повідомляється на сторінці конгресмена Адама Кінзінгера.

Законопроект вносить доповнення і роз'яснює положення закону Про енергетичну безпеку Європи, яким було заблоковано будівництво газопроводу в грудні минулого року.

«Поки США і Європа разом боролися з пандемією COVID-19, Росія продовжувала свої зусилля із руйнування трансатлантичного партнерства. Ми не дозволимо Володимиру Путіну утримувати наших союзників в заручниках з допомогою завершення будівництва газопроводу Nord Stream 2», - заявив Кінзінгер.

Його колега Денні Хек заявив, що газопровід загрожує не лише Україні, а й усій Європі.

Раніше посол США Річард Гренелл заявив про можливе введення Вашингтоном нових санкцій проти газопроводу. За даними ЗМІ, тільки таким способом можна зупинити «Північний потік-2».

Відзначимо, 27 травня стало відомо, що США можуть дуже швидко прийняти нові санкції проти російського газопроводу «Північний потік-2».

Також відзначимо, в «Нафтогазі» оцінили рішення Німеччини щодо «Північного потоку-2».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: