У Росії відреагували на санкції проти «Північного потоку-2»

Читать на русском
Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков відреагував на можливе запровадження нових санкцій проти «Північного потоку-2» з боку США.

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков відреагував на можливе запровадження нових санкцій проти «Північного потоку-2» з боку США.

Про це повідомляє ТАСС у четвер, 28 травня.

Рішення ФРН щодо «Північного потоку-2»: чи зможе «Газпром» оскаржити позицію в судахРішення про дію європейської газової директиви на Північний потік-2 пов'язане з тим, що газопровід не завершений у строк, зазначив експерт.

«По «Північному потоку-2» плани не мінялися», - сказав він, відповідаючи на питання, чи планується добудувати газопровід на тлі загроз введення проти цього проєкту нових санкцій США.

«Наше ставлення до будь-яких списку санкцій вправ добре відомо, це відношення не змінюється, воно надзвичайно негативний: ми вважаємо, що подібні устремління є нічим іншим, як проявом недобросовісної конкуренцією і діями, які суперечать міжнародному праву», - підкреслив Пєсков.

Раніше посол США Річард Гренелл заявив про можливе введення Вашингтоном нових санкцій проти газопроводу. За даними ЗМІ, тільки таким способом можна зупинити «Північний потік-2».

Відзначимо, 27 травня стало відомо, що США можуть дуже швидко прийняти нові санкції проти російського газопроводу «Північний потік-2».

Також відзначимо, в «Нафтогазі» оцінили рішення Німеччини щодо «Північного потоку-2».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: