Зеленський привітав українців зі Святою Трійцею

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський привітав українців із християнським святом Святої Трійці. Текст привітання з'явився в пресслужбі глави держави в неділю вранці, 7 червня.

Президент Володимир Зеленський привітав українців із християнським святом Святої Трійці.

Текст привітання з'явився в пресслужбі глави держави в неділю вранці, 7 червня.

COVID-19: чи стануть травневі свята новим випробуванням для УкраїниМОЗ закликало українців залишатися вдома на всі травневі свята та дотримуватися карантину.

«Дорогі українці, хочу привітати всіх нас із днем ​​Святої Трійці. Кожен відзначає це свято по-своєму. Хтось, за прикладом предків, прикрашає будинок скошеною травою і зеленими гілками. Хтось молитися. Хтось збере за святковим столом родину. Хтось відзначає пам'ять рідних, яких уже немає. І що б хто не робив у цей світлий день, вірю - всі ми будемо дотримуватися старовинного народного звичаю: не будемо сваритися, тримати на будь-кого зла і заздрити. Думаю, ніхто не буде проти, щоб в цьому плані кожен новий день був, як свято Трійці. Тому що тільки з чистою душею і серцем, без зла, образ і поганих думок ми з вами зможемо зробити нашу країну кращою», - цитує пресслужба президента.

Нагадаємо, день Святої Трійці в 2020 році припав на неділю, 7 червня. Трійця - одне з дванадцяти головних православних свят. Його ще називають днем ​​зішестя Святого Духа.

Раніше «Укрзалізниця» з 5 по 9 червня призначила до свята Трійці додаткові поїзди регіонального сполучення.

Також нагадаємо, в червні 2020 буде 20 робочих і 10 вихідних днів, так як в цьому місяці святкують Трійцю і День Конституції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: