Зеленський прокоментував призначення Ткаченка міністром культури

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський прокоментував призначення Олександра Ткаченка міністром культури.

Президент Володимир Зеленський вважає Олександра Ткаченка досить досвідченим для посади міністра культури і інформаційної політики України.

Про це Володимир Зеленський заявив у четвер, 4 червня, під час бесіди з журналістами, передає УНН.

Рада призначила Ткаченка міністром культури: хто підтримав рішенняОлександр Ткаченко призначений міністром культури. За нього проголосували 263 нардепи – слуги народу й депутатські групи.

Зокрема, Зеленському поставили питання: як він оцінює кандидатуру Ткаченка на посаді міністра культури.

«Нормально, він досвідчена людина. Ми з ним працювали багато років. Він у цій області все своє життя», – сказав президент.

Також Зеленський прокоментував інформацію в ЗМІ щодо можливої ​​забудови Одеської кіностудії після того, як Ткаченко обійме посаду в Кабміні. За словами президента, ці чутки не відповідають дійсності.

«Я був в Одеській кіностудії. Я не побачив жодного будівельника, забудовника, який побудував якусь хату і «розпиляв» землі Одеської кіностудії», – заявив Зеленський і додав, що зараз складно знайти інвестиції в Одеську кіностудію.

Нагадаємо, сьогодні Рада призначила міністром культури нардепа від СН, колишнього гендиректора «Групи 1+1 медіа», а також співвласника Одеської кіностудії Олександра Ткаченко.

Відразу ж в залі парламенту Ткаченко заявив, що продасть свої акції Одеської кіностудії, щоб «не було ніякого конфлікту інтересів».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: