Кабмін має намір переглянути карантинні заходи в церквах

Читать на русском
Кабінет міністрів України може переглянути карантинні обмеження в церквах. Зокрема, мова йде про допуск більшого числа вірян до храмів.

Кабінет міністрів України може переглянути карантинні обмеження в церквах. Зокрема, мова йде про допуск більшого числа вірян до храмів.

Про це на зустрічі з представниками Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає урядовий портал.

Карантин для вірян: чи варто знімати обмеження із церковних богослужіньВсеукраїнська рада церков і релігійних організацій передала до Кабінету міністрів листа з проханням пом'якшити карантин для релігійних організацій.

Повідомляється, що духовенство надало уряду низку пропозицій щодо ослаблення карантину в церквах. Шмигаль погодився з думкою про можливість перегляду і пом'якшення вимог про кількість парафіян на релігійних заходах.

«Сподіваюся, ми будемо й надалі пом'якшувати умови в міру того, як буде знижуватися захворюваність. Ми дійсно хочемо, щоб наш карантин був адаптивним і ефективним, і ми повернулися до звичного життя», - додав прем'єр.

Раніше Кабмін прийняв низку рішень щодо захисту дітей.

Також нагадаємо, в храмі УГКЦ виявили спалах коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: