У храмі УГКЦ виявили спалах коронавірусу

Читать на русском
У Львові в храмі Української греко-католицької церкви виявили спалах коронавірусної інфекції, заразилися шість осіб - чотири священики і двоє співробітників церкви.

У Львові в храмі Української греко-католицької церкви виявили спалах коронавірусної інфекції, заразилися шість осіб - чотири священики і двоє співробітників церкви.

Про це повідомляється на сайті Львівської архиєпархії УГКЦ.

«За результатами вірусологічного дослідження, COVID-19 виявили у чотирьох священнослужителів парафії Собору святого Іоанна Хрестителя, а також у двох співробітників храму», - йдеться в повідомленні.

У будівлі храму проведена дезінфекція, відповідно до санітарних вимог.

Львівська архиєпархія УГКЦ просить вірних дотримуватися карантинних обмежень, встановлених карантином і, зокрема, участі в богослужіннях.

«Оскільки серед хворих не тільки миряни, але й представники духовенства, просимо віруючих дотримуватися встановлених обмежень, що стосуються масових заходів, зокрема - богослужінь», - пишуть в УГКЦ.

Відзначається. що ослаблення карантину, яке відбудеться в найближчі дні, не скасовує особистих заходів безпеки.

Також в УГКЦ нагадали про важливість збереження соціальної дистанції, обмеження особистих контактів, знезараження рук, предметів побуту, а також носіння медичної маски.

Нагадаємо, в Україні 14195 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 361 летальний, 2706 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 504 нові випадки.

На ранок п'ятниці, 8 травня, у світі 3 845 718 інфікованих COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції становить 269 567 осіб, одужали 1,2 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: