Стала відома дата відкриття Лувру

Читать на русском
Художній музей Лувру готується приймати відвідувачів після тривалого закриття через пандемію. Очікується, що двері музею відкриються 6 липня.

Художній музей Лувру готується приймати відвідувачів після тривалого закриття через пандемію. Очікується, що двері музею відкриються 6 липня.

Про це повідомляється e пресрелізі Лувру.

Україна пропонує внести ще один об'єкт до списку спадщини ЮНЕСКОУ спадщину ЮНЕСКО можуть внести ще один український об'єкт: Білгород-Дністровську (Аккерманську) фортеця.

Підготовку до відкриття керівництво закладу вирішило розпочати після заяви прем'єр-міністра Франції Едуара Філіпа про можливе відкриття музеїв в країні з 2 червня.

У суботу, 30 травня, відкриється громадський парк «Сад Тюїльрі», у неділю - площа Каруззель. Національний музей Ежена Делакруа планує відкритися у понеділок, 22 червня. Лувр готується до відкриття 6 липня.

«Лувр радий оголосити, що зможе відкрити свої двері після декількох тижнів ув'язнення, що стали необхідними для всіх. Умови відвідування музею будуть неухильно дотримуватися рекомендацій органів охорони здоров'я, тому що в Луврі кожен має відчувати себе в безпеці, будь то відвідувач або працівник», - заявив президент і директор Лувру Жан-Люк Мартінес.

Нагадаємо, музеї Лувру і Ежена Делакруа, а також парк Тюїльрі були закриті з 13 березня. До цього Лувр кілька разів закривали у зв'язку зі зростаючими випадками коронавірусу у Франції.

В Україні музеї одними з перших відкрилися в рамках пом'якшення карантину. Їх роботу дозволили на першому етапі 11 травня.

Загалом через пандемію у світі закрилися понад 90% музеїв.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: