«Редколегія» на UMN: перший рік президентства Зеленського та скандал з «плівками Деркача»

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні події цього тижня разом із Сергієм Івановим («Ісландія») та Катериною Пітєніною («Слово і діло»).

Перша річниця президентства Володимира Зеленського стала темою тижня і глава держави дав привід поговорити про себе, зокрема, й завдяки пресконференції, яка тривала менше ніж його перший вихід до ЗМІ, але обговорювалася теж жваво. Тож, чи достатньо «просто припинити стріляти», коли закінчиться епоха бідності та кого и коли почнуть саджати? Про це – у п’ятничній «Редколегії».

РЕДКОЛЕГІЯ: ЗеЗвіт, Спецагент "Г" та студія звукозапису Деркачаskrypin.ua

Щодо посадок, Зеленський, спілкуючись із журналістами, серед іншого, згадав й про «плівки Деркача», в яких нардеп оприлюднив фрагменти розмов людей із голосами, які можливо належать п'ятому президенту України Петру Порошенку та віцепрезиденту США Джо Байдену. Ця тема також стане предметом обговорення на «Редколегії».

І звичайно ж неможливо оминути увагою ще одну тему – інтерв’ю Гордона з терористом Гіркіним та колишньою «прокуроршею» Криму Поклонською.

А «Слово і діло» до річниці каденції президента Зеленського зібрало основні факти і цифри: скільки законопроектів зареєстрував, скільки законів підписав, до якої області найчастіше їздив, із ким спілкувався на міжнародній арені та інше.

Також ми порівняли, скільки обіцянок за рік на посаді виконав Володимир Зеленський і його попередник Петро Порошенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: