Рада удосконалила процедуру внесення зміни до Кримінального кодексу та КПК

Читать на русском
Рада підтримала за основу та в цілому в першому читанні проєкт закону №2256 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення процедури внесення змін».

Рада підтримала за основу та в цілому в першому читанні проєкт закону №2256 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення процедури внесення змін».

Документом пропонується вдосконалити внесення змін до КК і КПК, пише пресслужба парламенту 19 травня.

Документ за основу підтримали 280 парламентаріїв, а в цілому - 274 нардепи.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 19-22 травняВерховна рада цього тижня розгляне президентський законопроект про громадянство й розблокує підписання закону про банки.

Так, він дозволить виключно комітету з питань правоохоронної діяльності бути головним з підготовки і розробці проєктів законів, що стосуються внесення змін до Кримінального кодексу, Кримінально-процесуальний кодекс і Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також законом визначається, що зміни в ці законодавчі акти можуть вноситися виключно законами про внесення змін до законодавства України про кримінальну відповідальність і/або кримінальне процесуальне законодавство України та/або законодавство України про адміністративні правопорушення.

Раніше Рада проголосувала за новий графік пленарних засідань.

Також нагадаємо, Рада зняла з розгляду проєкт закону про подвійне громадянство.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: