Рада проголосувала за новий графік пленарних засідань

Читать на русском
У вівторок, 19 травня, Верховна рада підтримала зміна графіка проведення пленарних засідань парламенту. За таке рішення проголосували 324 парламентарія.

У вівторок, 19 травня, Верховна рада підтримала зміна графіка проведення пленарних засідань парламенту. За таке рішення проголосували 324 парламентарія.

Як пояснив спікер Дмитро Разумков, у вівторок та четвер нардепи працюватимуть з 10 ранку до 12-ї дня, півгодини на перерву, а далі з 12:30 до 15:00.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 19-22 травняВерховна рада цього тижня розгляне президентський законопроект про громадянство й розблокує підписання закону про банки.

У середу та п'ятницю депутати працюватимуть як зазвичай.

Нагадаємо, сьогодні, 19 травня, на засіданні ВР розгляне проєкт постанови про скасування ухваленого законопроекту про банки №2571-д і законопроект щодо питань громадянства №2590.

Як відомо, Верховна рада після двох місяців карантину повертається до звичайної схеми роботи. Але й на карантині народні депутати не нудьгували: провели близько 10 позачергових засідань, ухвалили земельну реформу й банківський закон.

За що фракції та групи готові голосувати на цьому пленарному тижні, а також, про що говорили на Погоджувальній раді, розібралося «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: