З'ясувалося, коли Рада розгляне закон про гральний бізнес

Читать на русском
Верховна рада планує розглянути закон про гральний бізнес на засіданні 21 травня. Розгляд правок триватиме близько місяця.

Верховна рада планує розглянути закон про гральний бізнес на засіданні 21 травня. Розгляд правок триватиме близько місяця.

Про це йдеться на сторінці першого заступника голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослава Залізняка в Facebook.

Гральний бізнес та проблеми з Кабміном: як Рада завершила роботу другої сесіїВерховна рада завершила роботу другої сесії. Цього тижня депутати ухвалили заяву про аварію літака МАУ і заяву про повернення України в ПАРЄ.

За словами Железняка, до порядку денного наступного засідання парламенту було внесено законопроект №2285-д про легалізацію грального бізнесу. Железняк додав, що розгляд всіх поправок до проєкту закону з дотриманням процедури триватиме близько місяця.

«Так здається, навіть менше ніж 3,5 тисячі правок. Це приблизно, при бажанні, близько місяця розгляду в залі по повній процедурі. Але після земельного та банківського закону, як казав класик - нудьга», - написав нардеп.

Нагадаємо, до законопроекту №2285-д про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор надійшло близько 3500 поправок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: