Рада звільнила чорнобильців від сплати адмінсбору

Читать на русском
Парламент підтримав за основу законопроект №2030. Під час позачергового засідання Ради за документ проголосували 277 парламентаріїв.

Парламент підтримав за основу законопроект №2030 «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» про надання права безкоштовної реєстрації особам із інвалідністю та особам, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС».

Під час позачергового засідання Ради за документ проголосували 277 парламентаріїв.

Так, проєктом з метою забезпечення доступності державної реєстрації для громадських об'єднань осіб з інвалідністю та осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, і їхньої символіки, а також державної реєстрації змін відомостей про прізвища, імені, по батькові та місцезнаходження фізичної особи - підприємця, які є особами з інвалідністю, пропонується звільнити від сплати адміністративного збору за здійснення реєстраційних дій.

Документом також передбачається виключити положення про право державних реєстраторів на винагороду за рахунок коштів, отриманих за стягнення адміністративного збору за державну реєстрацію в розмірі не менше 10 відсотків адміністративного збору.

Раніше Рада підтримала заборону російських соцмереж в Україні.

Також парламент схвалив законопроект про банки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: