Рада зняла з розгляду проєкт закону про подвійне громадянство

Читать на русском
Парламент виключив з порядку денного на 19 травня законопроект номер 2590 щодо питань громадянства, ініційований президентом України Володимиром Зеленським.

Парламент виключив із порядку денного на 19 травня законопроект №2590 щодо питань громадянства, ініційований президентом України Володимиром Зеленським.

Відповідне рішення підтримали всі фракції.

Паспортний контроль: як депутати хочуть узаконити подвійне громадянствоВолодимир Зеленський подав законопроект, в якому пропонує де-факто узаконити подвійне громадянство в Україні.

Про це оголосив голова парламенту Дмитро Разумков, нагадавши, що на Погоджувальній раді була озвучена пропозиція щодо зняття відповідного законопроекту з порядку денного на 19 травня.

«Була пропозиція, вона звучала на погоджувальній раді, після цього і на нашому засіданні із головами депутатських фракцій та груп. Це те, щоб сьогодні зняти з розгляду питання щодо подвійного громадянства», – зазначив він.

На його запитання, чи є в залі заперечення, нардепи не відповіли. Отже, законопроект було знято із розгляду.

Раніше повідомлялося, що законопроект №2590 щодо питань громадянства, ініційований президентом України Володимиром Зеленським, парламент планує розглянути вже цього тижня.

У грудні минулого року президент Володимир Зеленський подав на розгляд Верховної ради проєкт закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо питань громадянства», що спрямований на вдосконалення правового забезпечення регулювання питань українського громадянства.

Також у серпні Володимир Зеленський підписав указ про надання громадянства особам, які брали участь у захисті територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України.

Нагадаємо, Зеленський затвердив новий склад комісії з питань громадянства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: