Разумков розповів, коли розблокують підписання «антиколомойського закону»

Читать на русском
Верховна рада України завтра на пленарному засіданні може розглянути проєкт постанови про скасування ухваленого законопроекту про банки.

Верховна рада України завтра на пленарному засіданні може розглянути проєкт постанови про скасування ухваленого законопроекту про банки.

Про це під час брифінгу повідомив голова ВР Дмитро Разумков.

«Антиколомойський закон»: наскільки активними раніше були автори тисяч поправокДо антиколомойського закону подано понад 16 тисяч правок. Ми подивилися, наскільки активними раніше були нардепи, які запропонували понад тисячу.

«Якщо ми говоримо про процедурні рішення, насправді заблоковано це рішення не тим, що хтось звернувся до суду, тому що такої процедури немає, а заблоковано постановою, яка зареєстрована у ВРУ, і має бути розглянута в стінах Ради. Я думаю, що це відбудеться завтра або коли профільних комітет з питань регламенту та депутатської етики розгляне проєкт цієї постанови, і вона буде розглядатись у залі», — повідомив Разумков.

За його словами, після цього в голови ВР з’являється можливість підписати законопроєкт та передати на підпис президенту.

Нагадаємо, Верховна рада України ухвалила в цілому законопроект № 2571-д про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності.

Після голосування президент України Володимир Зеленський заявив, що ухвалення нардепами закону про банки дало зелене світло для отримання Україною фінансової підтримки від Міжнародного валютного фонду (МВФ).

Пізніше позафракційний народний депутат Антон Поляков зареєстрував у парламенті постанову про скасування результатів голосування за закон № 2571-д — законопроекту про банки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: