Зеленський прокоментував ухвалення «антиколомойського закону»

Читать на русском
Зеленський заявив, що ухвалення нардепами закону про банки дало зелене світло для отримання Україною фінансової підтримки від Міжнародного валютного фонду (МВФ).

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ухвалення нардепами закону про банки дало зелене світло для отримання Україною фінансової підтримки від Міжнародного валютного фонду (МВФ).

Про це він повідомив під час свого відеозвернення.

Рада ухвалила «антиколомойський закон»: як голосували нардепиАнтиколомойський закон підтримали 270 народних депутатів, 51 проголосував проти. Жодного голосу не дали Батьківщина й ОПЗЖ.

«Сьогодні відбулося засідання Верховної ради. Я дякую кожному народному депутату. Попри всі плітки та звинувачення, попри бруд і тиск, ви підтримали багатостраждальний «банківський закон». Ваше рішення стало зеленим світлом для отримання Україною важливою фінансової підтримки - це мільярди доларів США», - заявив президент.

Нагадаємо, 13 травня Рада у другому читанні ухвалила законопроект №2571-д «Про внесення змін до законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності». Документ підтримали 270 парламентаріїв.

Раніше Зеленський обговорив з президентом Австрії закон про банки і Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: