Разумков анонсував ще одне позачергове засідання Ради

Читать на русском
Рада проведе в середу, 13 травня, ще одне позачергове засідання для ухвалення постанови про продовження санкцій проти російських соцмереж та інтернет-сервісів.

Рада проведе в середу, 13 травня, ще одне позачергове засідання для ухвалення постанови про продовження санкцій проти російських соцмереж та інтернет-сервісів.

Про це сказав спікер парламенту Дмитро Разумков під час позачергового засідання.

Рада ухвалила «антиколомойський закон»: як голосували нардепиАнтиколомойський закон підтримали 270 народних депутатів, 51 проголосував проти. Жодного голосу не дали Батьківщина й ОПЗЖ.

«Якщо ніхто не заперечує, то я можу видати розпорядження про скликання позачергового засідання Верховної ради України в кінці цього засідання», - сказав Разумков і попросив апарат парламенту підготувати відповідний проєкт розпорядження.

Перед цим з проханням провести позачергове засідання до спікера звернувся голова фракції Слуга народу Давид Арахамія.

«У нас сьогодні зібрали 150 підписів за те, щоб ми ухвалили постанову Верховної ради щодо підтримки санкцій проти російських інтернет-сервісів. У них там термін закінчується 15 травня, і щоб не збиратися в понеділок, я пропоную сьогодні останнім питанням скликати нову позачергову і просто проголосувати за це», - сказав Арахамія.

Раніше Рада остаточно ухвалила «антиколомойський закон».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: