Разумков розповів, коли Рада може розглянути кадрові призначення

Читать на русском
Спікер ВР Дмитро Разумков анонсував позачергове засідання Ради, на якому нардепи можуть розглянути кадрові призначення в Кабмін.

Позачергове засідання парламенту, на якому можуть розглянути кадрові призначення, може відбутися в кінці наступного тижня.

Про це повідомив голова ВР Дмитро Разумков під час брифінгу в неділю, 26 квітня.

Чи завадить грузинська судимість Саакашвілі його призначенню в українському уряді?Колишній президент Грузії Саакашвілі претендує на крісло віцепрем’єра України, але має заочну судимість на батьківщині. Як вирішити юридичну колізію?

За словами Разумкова, йому відома інформація, що депутати будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання, проте конкретної дати поки немає.

«Я думаю, якщо воно все ж відбудеться, то відбудеться в кінці тижня», - сказав спікер ВР.

Він підтвердив, що на цьому засіданні можуть бути розглянуті кадрові призначення в Кабінет міністрів, однак поки відповідне подання з боку уряду не було зареєстровано в ВР.

Раніше голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомляв, що точної дати голосування Ради за призначення Михайла Саакашвілі в Кабмін поки немає.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський запропонував Саакашвілі посаду в Кабміні.

Грузія пригрозила відкликати посла з України в разі призначення Саакашвілі, а також в цілому переглянути відносини з Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: