Разумков підписав розпорядження про позачергове засідання ВР

Читать на русском
Спікер Верховної ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового засідання парламенту 24 квітня.

Голова Верховної ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання парламенту в п'ятницю, 24 квітня.

Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.

«Політичне дежавю»: чого чекати від Саакашвілі в разі його призначення віцепрем'єромПризначення Міхеіла Саакашвілі на пост віцепрем'єра зумовить повторення скандальних ситуацій у політиці.

Згідно з повідомленням, засідання ініціював президент України Володимир Зеленський.

«У зв'язку з вимогою президента України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев'ятого скликання і відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту - скликати позачергове пленарне засідання ВРУ на 13:00 24 квітня 2020 року», - сказано на сайті Ради.

Нагадаємо, раніше заступник голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук повідомила, що парламент у п'ятницю, 24 квітня, проведе два позачергових засідання. Перше ініціюватиме президент України, друге - нардепи.

Пізніше стало відомо, що президент Володимир Зеленський запропонував Михайлу Саакашвілі посаду в уряді. Питання його призначення також можуть розглянути на позачерговому засіданні Ради 24 квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: