Зеленський відповів на петицію про звільнення Єрмака

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський відповів на електронну петицію, що закликає звільнити Андрія Єрмака з посади керівника Офісу президента.

Президент Володимир Зеленський відповів на електронну петицію, що закликає звільнити Андрія Єрмака з посади керівника Офісу президента.

Відповідна петиція №22/091322-еп була розміщена 1 квітня і набрала необхідні 25 тисяч голосів.

За словами Зеленського, керівник Офісу президента призначається на посаду на термін повноважень глави держави і звільняється президентом.

«Відповідно до Положення про Офіс президента України, затвердженого указом президента України від 25 червня 2019 року №436, керівник Офісу президента України призначається на посаду на термін повноважень президента України та звільняється з посади президентом України (пункт 9)», - підкреслив Зеленський.

Зеленський також зазначив, що «стосовно висловлювань про А.Єрмака та інших осіб необхідно зазначити, що Державним бюро розслідувань і Службою безпеки України здійснюється досудове розслідування з метою перевірки наявних у ЗМІ фактів».

«Про результати досудового розслідування буде поінформовано суспільство через засоби масової інформації», - резюмував президент.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента.

Також Зеленський призначив Андрія Єрмака новим керівником Офісу президента замість Андрія Богдана.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: