«Слуга народу» виступила із заявою через скандал із відео брата Єрмака

Читать на русском
Народні депутати фракції партії «Слуга народу» виступили із заявою щодо ситуації навколо записів, оприлюднених нардепом Гео Леросом, і пов'язаним з цим розслідуванням.

Народні депутати фракції партії «Слуга народу» виступили із заявою щодо ситуації навколо записів, оприлюднених нардепом Гео Леросом, і пов'язаним з цим розслідуванням.

Заява опублікована в Facebook партії.

Нардепи підкреслюють, що мета їхньої політичної сили - побороти корупцію і брехню чиновників, а шлях до цього - нульова толерантність до будь-яких корупційних дій і брехні, з яких би кабінетів вона не виходила.

Депутати заявили, що як ніхто інший зацікавлені в об'єктивному розслідуванні всіх обставин ситуації навколо згаданих записів.

Вони звернулися із закликом до правоохоронних та антикорупційних органів провести ретельне розслідування, яке має встановити, чи були факти корупції, а якщо були, то якої шкоди було завдано державі та якими саме особами.

Крім того, на думку нардепів від «Слуги народу», слідство має встановити, хто здійснював записи і які мотиви були у цих людей.

«Ми заявляємо про неприпустимість будь-якого тиску під час слідства на учасників цієї ситуації з боку правоохоронних та антикорупційних органів, посадових осіб органів державної влади», - підкреслюється в заяві.

У разі встановлення факту корупційних діянь або інших злочинів всі винні мають бути покарані відповідно до закону, незалежно від звань, посад, родинних зв'язків і близькості до влади, резюмували нардепи.

Нагадаємо, що 29 березня нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос опублікував відео, на яких людина, схожа на брата голови Офісу президента Дениса Єрмака обговорює питання призначення на державні посади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: