Єрмак звернеться до СБУ і ДБР у відповідь на відео з «торгівлею посадами»

Читать на русском
Голова ОПУ Андрій Єрмак заявив, що звернеться із заявою до Служби безпеки і Держбюро розслідувань через відео, яке оприлюднив нардеп зі Слуги народу Гео Лерос.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак відреагував на звинувачення з боку нардепа від «Слуги народу» Гео Лероса, який заявив, що брат Єрмака нібито торгує держпосадами.

Сьогодні, 29 березня, нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос на своїй сторінці в Facebook оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата голови ОПУ Андрія Єрмака - Дениса Єрмака - домовляється про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в держорганах.

Відповісти Леросу на звинувачення в корупції Андрій Єрмак також вирішив у Facebook. За його словами, він звернеться із заявою до Служби безпеки і Держбюро розслідувань через відео, на якому фігурує його брат Денис.

«Сьогодні мною будуть подані заяви в СБУ і ДБР в зв'язку з поширеним відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин проведення цих записів, перш за все їх достовірності, всіх фактів, а також хто і за чиїм замовленням це робив, як ці записи виявилися у Гео Лероса», - написав він.

Голова ОПУ також зазначив, що в даній ситуації проявилися особисті інтереси Лероса.

«Дуже шкода, що особисті інтереси для тебе виявилися важливішими за спільну мету, з якою партія «Слуга народу» йшла на вибори», - заявив Єрмак у відповіді Леросу.

Також Єрмак додав, що його брат Денис «з 2014 року їздив в зону АТО і брав участь в бойових діях в якості добровольця, його знає і поважає спільнота добровольців і ветеранів».

Нагадаємо, раніше голова держави Володимир Зеленський звільнив нардепа Гео Лероса з посади позаштатного радника президента.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: