У Зеленського заявили про рекордно низьку захворюваність на коронавірус

Читать на русском
Станом на понеділок, 4 травня, в Україні був зафіксований рекордно низький відсоток нових випадків коронавірусу щодо загальної кількості активних хворих - 3,5%.

Станом на понеділок, 4 травня, в Україні був зафіксований рекордно низький відсоток нових випадків коронавірусу щодо загальної кількості активних хворих - 3,5%.

Про це заявили в Офісі президента.

Також зафіксовано рекордне співвідношення пацієнтів, які одужали, до нових хворих: за добу одужали 256 осіб, а заражень виявили 366.

Наслідки карантину: чи можуть українці зіткнутися з невиплатою зарплатЗа даними Держстату заборгованість із зарплати в Україні в березні скоротилася на 1,8 відсотка. Однак при цьому в службі уточнили, що в галузевому розрізі минулого місяця заборгованість із виплати заробітної плати збільшилася

«Дуже позитивна тенденція. Завдяки старанному дотриманню карантину Україні вдалося обійти найстрашніші сценарії. Як ми й припускали, позитивні тенденції епідемії почалися за тиждень до ослаблення карантину. В останні дні дуже важливо ретельно додержуватись обмежувальних заходів, щоб якомога безпечніше розпочати вихід з карантину», - сказав президент Володимир Зеленський на традиційній нараді.

Водночас Міністерство охорони здоров'я фіксує збільшення кількості випадків безсимптомного перебігу хвороби, що підвищує загрозу поширення СOVID-19.

«Має бути дотримана обмежувальні заходи й надалі. Спалах коронавірусу зафіксований і в Одеській області, яка знову перебуває серед лідерів за кількістю нових інфікованих», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в столиці за добу коронавірусом захворіли ще 48 осіб.

Також відзначимо, в ще одному столичному гуртожитку виявили коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: