Навчальний рік у школах завершиться дистанційно – МОН

Читать на русском
Дистанційні заняття в українських школах триватимуть до 31 травня, навчальний рік буде завершено до 1 липня.

Дистанційні заняття в українських школах триватимуть до 31 травня, навчальний рік буде завершено до 1 липня.

Про це повідомляє пресслужба МОН.

Вихід з карантину: коли закінчиться навчальний рік у школах та чи будуть останні дзвоники й випускніКожна школа самостійно визначатиме, коли завершити навчальний рік, але табелі з оцінками мають будуть готові до 15 червня.

«Навчальний рік у школах по всій країні завершиться дистанційно. Календар навчання виглядатиме так: до 31 травня триватимуть заняття, до 1 липня має бути завершений навчальний рік. До 15 червня школи завершують оформлення: свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень та табелів навчальних досягнень», – йдеться у повідомленні.

Вказано, що впродовж червня школи на педагогічних радах розглядають питання про переведення учнів до наступного класу.

«Випускники 11-х класів отримають документ про здобуття освіти після складання ДПА у формі ЗНО. Якщо учні 1-8, 10 класів не планують навчатися в іншому закладі освіти, школи надсилають копії документів учням електронною поштою, а оригінали документів видадуть у вересні 2020-2021 навчального року. Попередньо МОН повідомляло, що цьогоріч державна підсумкова атестація для учнів 4-х та 9-х класів скасована», - повідомили у пресслужбі.

Раніше Міністерство освіти і науки дозволило деяким учасникам зовнішнього незалежного оцінювання змінити місце здачі тестів.

Нагадаємо, в Україні карантин через коронавірус буде продовжений до 22 травня. При цьому багато обмежень будуть ослаблені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: