Представників МВФ запросили на розгляд в Раді закону про банки

Читать на русском
Антиколомойский закон. Представників Міжнародного валютного фонду запросили приєднатися до розгляду законопроекту про банки в Раду.

Представників Міжнародного валютного фонду запросили долучитися до розгляду законопроекту про банки.

Як повідомляє пресслужба Верховної ради, запрошення 23 квітня направили члени комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики. Депутати розглядали документ і правки до нього у режимі відеоконференції.

«Антиколомойський закон»: наскільки активними раніше були автори тисяч поправокДо антиколомойського закону подано понад 16 тисяч правок. Ми подивилися, наскільки активними раніше були нардепи, які запропонували понад тисячу.

Голова комітету Данило Гетманцев повідомив, що, за ініціативою членів комітету, підписав листа до Міжнародного валютного фонду із запрошенням його представників долучитися до обговорення законопроекту.

До законопроекту було подано 16586 правок, із яких профільний підкомітет рекомендує врахувати 235.

Як відомо, комітет ВР пройшов третину правок до закону про банки.

Тільки після проходження всіх 16,5 тисяч поправок у профільному комітеті закон можуть винести на голосування Ради.

Нагадаємо, раніше відбулося засідання підкомітету ВР з питань банківської діяльності. На ньому всі поправки до законопроекту розбили на 63 абзаци.

Також повідомлялося, що в Раді знайшли вихід, як під час голосування розглянути всі поправки до цього закону.

Так званий «антиколомойскій закон» ВР прийняла в першому читанні 30 березня. Прийняття даного законопроекту є однією з умов нової програми фінансування МВФ.

«Слово і діло» вирішило нагадати, які вимоги висував МВФ до України для надання позик за різними програмами, починаючи з 1994 року і до сьогодні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: