Комітет Ради пройшов третину правок до закону про банки

Читать на русском
Комітет Верховної ради з питань фінансів, податкової та митної політики в середу, 22 квітня, розглянув майже 6 тис. З-понад 16 тисяч поправок до банківського закону.

Комітет Верховної ради з питань фінансів, податкової та митної політики в середу, 22 квітня, розглянув майже 6 тис. З-понад 16 тисяч поправок до банківського закону.

Про це повідомив перший заступник голови комітету Ярослав Железняк у Facebook.

«Антиколомойський закон»: наскільки активними раніше були автори тисяч поправокДо антиколомойського закону подано понад 16 тисяч правок. Ми подивилися, наскільки активними раніше були нардепи, які запропонували понад тисячу.

«Отже, з 10:00 ранку наш Комітет працював над поправками до закону про банки. За цей день пройшли вже 34% від всіх правок. Зупинилися на 5 718 із 16 586. Завтра о 10:00 продовжимо цю чудову роботу», - написав депутат.

Як повідомлялося, вранці 21 квітня фінансовий комітет ВР почав розгляд поправки до закону про банки («антиколомойский» закон).

Тільки після проходження всіх 16,5 тисяч поправок у профільному комітеті закон можуть винести на голосування Ради.

Нагадаємо, раніше відбулося засідання підкомітету ВР з питань банківської діяльності. На ньому всі поправки до законопроекту розбили на 63 абзаци.

Також повідомлялося, що в Раді знайшли вихід, як під час голосування розглянути всі поправки до цього закону.

Так званий «антиколомойскій закон» ВР прийняла в першому читанні 30 березня. Прийняття даного законопроекту є однією з умов нової програми фінансування МВФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: