Стало відомо, коли ВР може зібратися для розгляду закону про банки

Читать на русском
Для розгляду закону про банки (а перед цим - тисяч поправок до нього) народні депутати можуть зібратися на позачергове засідання 15 квітня.

Наступне позачергове засідання Верховної ради може відбутися в середу, 15 квітня. На ньому нардепи розглянуть всі правки до законопроекту щодо банківської діяльності («антиколомойский закон») і сам закон у другому читанні.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на джерело у фракції «Слуга народу».

У Раді вирішили, як розглянути всі поправки до «антиколомойского закону»У Верховній раді придумали, як розглянути всі 16 тисяч правок до антиколомойського закону. Їх будуть виносити на голосування розділами.

Згідно з повідомленням, сьогодні в Раді планують узгодити всі моменти і питання щодо законопроекту про банки.

«Як будемо розглядати правки, як це буде виглядати, як буде проходити голосування, це важливо. Якби все було добре, то в середу ми могли приступити до розгляду законопроекту про банки в другому читанні», - повідомило джерело.

При цьому в Раді вважають, що, незважаючи на 16 тисяч поправок, в парламенті має вистачити голосів на прийняття «антиколомойского» закону в цілому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розглядати 16 тисяч поправок до закону про банки будуть по спеціальній статті регламенту, яка дозволяє виносити на голосування поправки цілими розділами.

«Антиколомойский» закон Рада ухвалила в першому читанні 30 березня. Прийняття даного закону - обов'язкова умова нової програми фінансування від МВФ.

Як відомо, сьогодні, 13 квітня, ВР на позачерговому засіданні планує розглянути допрацьовані Кабміном зміни до держбюджету-2020.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: