Суд оштрафував ще 16 осіб за порушення карантинних заходів

Читать на русском
Українські суди визнали винними ще шістнадцять осіб за адміністративними протоколами, складеними працівниками поліції.

Суд оштрафував ще 16 осіб за порушення карантинних заходів на загальну суму понад 319 тисяч гривень.

Відповідні ухвали оприлюднені в єдиному реєстрі судових рішень, повідомляє «Слово і діло».

Зокрема, суд оштрафував на 17 тис. грн у Києві особу, яка торгувала кавовими виробами на вулиці. У місті Бровари Київської області суд оштрафував на 17 тис. грн водія компанії ТОВ «Азвір», який перевозив понад 10 осіб у маршрутці.

У Сумах теж оштрафували водія на 17 тис. грн, який перевозив у салоні маршрутки 19 осіб. У місті Охтирка Сумської області порушник продавав олію на вулиці, за що його оштрафували на 17 тис. грн.

У Донецькій області суд оштрафував чотирьох людей по 17 тис. грн: водія в Костянтинівці за перевезення 11 осіб; у Маріуполі – посадову особу кафе-бару за продовження роботи; у Покровську – шашличника за продовження роботи і ФОП за продовження роботи магазину «Господарчі товари».

У Черкасах суд оштрафував на 17 тис. грн торговця молочними продуктами, а в Черкаській області у місті Христинівка – водія за порушення режиму самоізоляції після повернення з Польщі, а також за водіння у нетверезому стані.

У Дніпрі суд оштрафував на 34 тис. грн ФОП за продовження роботи магазину з продажу шин «Good year», а також продавця будівельних товарів у магазині «Будівельник» на 17 тис. грн. У Кривому розі Дніпропетровської області приватного підприємця оштрафували на 34 тис. грн за продовження роботи магазину «Сантехніка» та на 17 тис. грн – продавця квіткового магазину.

Крім того, суд оштрафував на 30 тис. грн ФОП за продовження роботи кафе-бару «Наша хатка» в Дунаївцях Хмельницької області та торговця одягом та взуттям у селі Зеленівка Бахмацького району Чернігівської області – на 17 тис. грн.

Нагадаємо, «Слово і діло» підготувало мапу штрафів українців за порушення карантину. Також ми докладно описали випадки, в яких суд визнавав порушників винними. Раніше «Слово і діло» порівняло штрафи за порушення карантину в Україні та інших країнах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: