ПриватБанк відновив видачу «теплих» кредитів

Читать на русском
ПриватБанк з 6 квітня відновив видачу теплих кредитів. ОСББ і ЖБК можуть направити їх на проєкти з енергозбереження.

ПриватБанк уклав додаткову угоду з Держенергоефективності про запуск «теплих кредитів». Їх видача поновлюється відсьогодні.

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку в понеділок, 6 квітня.

Кредитні канікули: кому і на яких умовах банки можуть піти назустріч на час карантинуБанкам заборонено нараховувати штрафи та пеню на період карантину. Також частина кредиторів може навіть дистанційно отримати пільговий режим з виплати кредиту.

«З 6 квітня 2020 року Приватбанк продовжує кредитування за програмою «теплі» кредити для ОСББ та ЖБК на впровадження енергоефективних заходів у багатоповерхівках. Договір про запуск «теплих» кредитів у 2020 році укладено банком і Держенергоефективності наприкінці минулого тижня», – сказано в повідомленні.

Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) і житлово-будівельні кооперативи (ЖБК) можуть отримати кредити на проєкти з енергозбереження за спрощеною процедурою – з відшкодуванням з держбюджету від 40% до 70% кредиту.

Приватні домогосподарства і ОСББ також отримують додаткові компенсації від місцевої влади, додали в банку.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк оголосив «кредитні канікули» для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня.

Також повідомлялося, що ПриватБанк подав новий позов проти ексвласників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: