ПриватБанк оголосив «кредитні канікули»

Читать на русском
ПриватБанк оголосив кредитні канікули для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня.

ПриватБанк оголосив «кредитні канікули» для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня.

Як повідомляє пресслужба банку, вони запроваджені як за кредитами без простроченої заборгованості, так і за кредитами, що не були погашені вчасно.

Життя після пандемії: що буде з економікою УкраїниПрогнози економічних експертів доволі обережні, оскільки невідомо, скільки триватиме епідемія СOVID-19, але вже зрозуміло, що нас очікують нелегкі часи.

Про порядок запровадження «кредитних канікул» з цього та інших кредитних продуктів клієнти малого та середнього бізнесу отримають персональні повідомлення, в яких банком буде зазначена докладна інформація про нові умови погашення кредитів у зазначений період.

Раніше НБУ визначив режим роботи банків у період посилених заходів протидії поширенню коронавірусу.

Також «Слово і Діло» пропонує подивитись прогнози економічних експертів, що буде з економікою України після закінчення карантину.

Крым того, ми досліджували, які були наслідки світових фінансово-економічних криз.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: