Школа у Львові заборонила вчителям дивитися телеуроки по деяких каналах

Читать на русском

Вчителям однієї зі шкіл Львова заборонили використовувати контент дистанційного навчання трьох телеканалів, а батькам і учням порадили не дивитися їх зовсім.

Вчителям однієї зі шкіл Львова заборонили використовувати контент дистанційного навчання трьох телеканалів, назвавши їх «антиукраїнськими».

Таке рішення ухвалив директор Львівської школи Східних мов та бойових мистецтв «Будокан» Олександр Козловський, повідомляється на сторінці школи у Facebook.

Стало відомо, коли проведуть ЗНО-2020У зв'язку з карантином через коронавірус в МОН допустили відразу кілька варіантів, коли в Україні може відбутися ЗНО-2020.

У повідомленні сказано, що школа рекомендувала батькам і учням відмовитися від перегляду телеуроків на каналах «112 Україна», «Zik» і «NewsOne».

Водночас вчителям цієї школи заборонили використовувати контент вищевказаних каналів для підготовки своїх онлайн-занять.

Зазначимо, власником каналів «112 Україна», «Zik» і «NewsOne» (які входять до одного медіа-холдингу), є нардеп VIII скликання ВР (фракція «Опозиційний блок») Тарас Козак.

Нагадаємо, з 6 квітня в Україні стартує освітній проєкт «Всеукраїнська школа онлайн». Його мета – забезпечити доступ до дистанційної освіти для українських школярів з 5-го до 11-го класу на час карантину через коронавірус.

Розклад телеуроків на 11 українських каналах озвучив президент Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: