Аваков припустив, що карантин в Україні доведеться знову продовжити

Читать на русском
Карантин через коронавірус в Україні може затягнутися на термін до двох місяців. Тобто, після 24 квітня його можуть продовжити вдруге.

Карантинні обмеження в Україні через пандемію коронавірусу можуть тривати мінімум два місяці.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в відео-коментарі ЗМІ, поширеному в Telegram, а також на YouTube-каналах ввечері 30 березня.

Зокрема, Авакову було поставлено питання про можливе продовження карантину після 24 квітня.

Чи може затягнутися карантин до літа – відповіді експертівКабінет міністрів України продовжив карантин у зв'язку з пандемією коронавірусу. Отже, карантинні заходи продовжені ще на 30 днів – до 24 квітня.

«Ми виходимо з того, що зараз у нас продовжено - це до 24 числа, і там будемо подивитися. Я думаю, що як мінімум два місяці все-таки нам доведеться перебувати, як і у всій Європі, в карантинному стані», – сказав голова МВС.

Аваков про продовження карантину1962Ihor

Як відомо, в Україні карантин через пандемію коронавірусу запровадили з 12 березня. З 17 березня його посилили – країна ввела заборону на перевезення, закрила кордон, зупинила авіа та залізничне сполучення. Також в Україні закрили метрополітени, а в роботу наземного транспорту внесли обмеження.

Тимчасово призупинили роботу закладу громадського харчування і сфери обслуговування. Працюють лише продовольчі магазини, зоомагазини та аптеки.

Пізніше уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні ще на 30 днів – до 24 квітня.

У той же час пре'єр-міністр Денис Шмигаль припустив, що карантин в Україні можуть перервати раніше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: